KUNNALLISJÄRJESTÖN KOKOUKSET


Kunnallisjärjestön kuukausikokous to 21.2..2019 klo 18.30 Kummassa. Asiana, puuttuvat henkilövalinnat ja pyn valitsemat henkilöt johtokuntaan vuodelle 2019,vaalitapahtumat ja valtuustolista

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:61153 kpl

51 Leinonen Olli-Pekkaleinonen.jpg

myyjä

puh. 040 4133269

leinonenol@gmail.com

1. Miten kehittäisit kotikuntasi palveluja ja elinvoimaisuutta

Kehittäisin palveluita vastaamaan paremmin kuntalaisten tarvetta. Elinvoimaisuus lisääntyy sillä että ihmiset ja yritykset saadaan viihtymään Muhoksella.

2. Jos kunnan pitää säästää, mistä säästäisit ja miksi

Kunnan rahankäyttö pitäisi ottaa suurennuslasin alle ja katsoa tarkemmin mihin kaikkeen rahoja käytetään ja kuka siitä hyötyy. Maailma muuttuu ja palvelut sen mukana.

3. Miten lisäisit kotikuntasi ja kuntalaisten yhteisöllisyyttä ja osallistamista

Kuntalaiset pitäisi ottaa lähemmäksi päätöksentekoa esimerkiksi antaa äänestää kahden eri ratkaisun väliltä. Asioista pitäisi kommunikoida vahvemmin ja mahdollisuus vaikuttamiseen pitäisi antaa jotta mielenkiinto yhteisiä asioita kohtaan säilyisi.

4. Mitä keinoja sinulla on nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi.

Lapsille ja nuorille tulisi olla tarpeeksi monipuolisesti virikkeitä joiden kautta nuoret löytävät omia vahvuuksia ja mielenkiinnonkohteita. Syrjäytymisen estämisessä tärkeä on löytää asioita jotka vahvistavat itsetuntoa ja lisäävät yhteenkuuluvuuden tunnetta. Kynnys kokeilla uusia juttuja tulisi olla matalampi ja tarjonta tarpeeksi monipuolinen.