ehdokkasluettelo

Ehdokasesittely kuntavaalit 2021

Göransson GunnarGunnar_Goransson.jpg

Sosiaali- ja terveyslautakunnan varajäsen


järjestyksenvalvojien esimies, eläkeläinen, 76

 

1. Kerro vahvuuksistasi; mitä osaamista tuot valtuustotyöskentelyyn?

Elämäni aikana olen ehtinyt olla monessa mukana ja monissa ammateissa. Ennen eläkkeelle pääsyä toimin yrittäjänä fysikaalisen hoitolaitoksessa liki 30 vuotta. Kokemusta löytyy mm. Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien varapuheenjohtajan ja Eläkeliiton hallituksen puheenjohtajan, rauhanturvaajan, seurakunnan, järjestyksenvalvojan, hovimestarin ja sähkönasentajan tehtävistä. Olen ollut muhoslainen vuodesta 1994, mutta asunut myös Utajärvellä, Oulussa, Ranualla ja Turussa. Olen ollut mukana sote-lautakunnasta kuluneella vaalikaudella. Valtuustossa osaan antaa lausuntoja ja ottaa kantaa. Kuntapäättäjänä olen sosiaalinen, yhteistyökykyinen, asioihin paneutuva, sanavalmis ja seison sanojeni takana. 


2. Mitkä ovat tärkeimpiä asioita, joihin haluat vaikuttaa?

Sosiaalisena ja terveysalan ammattilaisena minua kiinnostaa kunnan sosiaali- ja terveyspuolen asiat eli ihmisten hyvinvointi. Haluan edistää eläkeläisten ja vanhusten virikkeellistä elämää ja arkea. Yhteistyötä tulee tehdä saumattomasti kaikkien ryhmittymien kanssa, ovia sulkematta ja riitelemättä. Olen valmis, halukas ja tottunut tekemään töitä asioiden eteen.


3. Millaisena näet kotikuntasi vuonna 2030?

Vakaa toivomukseni on, että Muhos pysyy itsenäisenä kuntana. Sote-uudistus on vielä avoin. Muhos voisi olla Oulujokilaakson keskus toimien yhteistyössä Utajärven ja Vaalan kuntien kanssa esimerkiksi sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottamisessa. Aktiivisella yhdistystoiminnalla, jäseniä kuunnellen ja haasteisiin vastaten, voimme edistää Muhoksella eläkeläisten ja vanhusten sosiaalisia suhteita ja virikkeellistä toimintaa, jotka edistävät myös terveyttä ja hyvinvointia.