ehdokkasluettelo

Ehdokasesittely kuntavaalit 2021

Kemppainen Samuli (sit.)Samuli_Kemppainen.jpg

Kunnanvaltuutettu, hyvinvointilautakunnan varapuheenjohtaja, vanhus- ja vammaisneuvoston jäsen.

Tutkimusasiantuntija, 58

 

1. Kerro vahvuuksistasi; mitä osaamista tuot valtuustotyöskentelyyn?

Vahvuuksina monipuolinen asiantuntemus ja tarvittaessa nopea reagointi vastaan tulleisiin kysymyksiin. Tulen hyvin toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa ja pyrin keskustelemalla ja sovittelemalla saamaan asioiden käsittelyn hyvään päätökseen myös muiden valtuustoryhmien edustajien kanssa ja pyrin ylläpitämään positiivista ilmapiiriä.

2. Mitkä ovat tärkeimpiä asioita, joihin haluat vaikuttaa?

Hyvinvointilautakunnan jäsenenä olen saanut olla mukana kehittämässä kasvatukseen ja koulutukseen liittyviä asioita varhaisopetuksesta toisen asteen koulutukseen. Hyvinvointipalveluilla on merkittävä osa myös kulttuuri-, liikunta- ja vapaa-ajan palvelujen turvaamisessa ja kehittämisessä. Tässä työssä haluan edelleen olla mukana, jotta Muhoksen maine vetovoimaisena asuinkuntana paranee entisestään ja Muhoksen kunta pystyy tarjoamaan tulevaisuudessakin lapsille ja nuorille terveellisen oppimisympäristön sekä kuntalaisille monipuolisia palveluja.

3. Millaisena näet kotikuntasi vuonna 2030?

Muhos on vuonna 2030 itsenäinen, elinvoimainen ja vireä kunta, jossa ihmisten on hyvä asua ja harrastaa. Kattavat peruspalvelut ja hyvät vapaa-ajan palvelut löytyvät omasta kunnasta. Lapset ja nuoret saavat kotikunnassa hyvän perus- ja ammattikoulutuksen ja vanhuksista pidetään hyvää huolta.