ehdokkasluettelo

Ehdokasesittely kuntavaalit 2021

Keränen Veli-JaakkoVeli-Jaakko_Keranen_1.jpg

Agrologi(AMK), maaseutuyrittäjä, 35

 

1. Kerro vahvuuksistasi; mitä osaamista tuot valtuustotyöskentelyyn?

Tuon valtuustoon vankkaa alkutuottajan ja maaseudun yrittäjän näkemystä, sekä asiantuntemusta maaseudun kehittämiseen. Kokemukseni erilaisissa luottamustehtävissä ja aiempi työskentelyni valtion virastossa on kehittänyt kykyä yhteistyöhön ja päätöksen tekoon vaikeissakin tilanteissa. Kannan vastuuni tekemistäni päätöksistä. 

2. Mitkä ovat tärkeimpiä asioita, joihin haluat vaikuttaa? 

Ihmisten peruspalvelut varhaiskasvatuksesta vanhustenhoitoon ja kaikki siltä väliltä tulee pitää ensiluokkaisina. Virkeät kylät kyläkouluineen ovat mielestäni vetovoimatekijä kunnalle ja niiden ylläpitäminen ja kehittäminen on tärkeää. Haluan vaikuttaa kunnan elinvoimaisuuteen olemalla mukana luomassa entistä parempia puitteita kunnan nykyisille ja toivottavasti uusillekin yrityksille. Kunnan tonttitarjontaan ja markkinointiin tulee panostaa. Luonto on Muhoksella erityislaatuinen ja sitä tulee mielestäni hyödyntää kuntalaisten ja muualta tulevien kävijöiden vapaa-ajanviettomahdollisuuksien parantamisessa.

3. Millaisena näet kotikuntasi vuonna 2030?

Muhos on vuonna 2030 virkeä edelleen kasvava itsenäinen kunta ja on hyvien kulkuyhteyksien ansiosta entistä lähempänä Oulua. Teemme tiivistä yhteistyötä muiden Oulujokivarren kuntien kanssa. Meillä on eläviä kyliä ja uutta rakennetaan sekä kehittyvään taajamaan, että haja-asutusalueille kokoajan lisää. Kunnan ja lisääntyneiden paikallisten yrittäjien tarjoamien palveluiden tasoa kiitellään kaikissa ikäluokissa. Nuorille on tekemistä ja kunnassa avoinna oleviin työpaikkoihin on ennätysmäärä hakijoita paikkakunnan ulkopuolelta.