ehdokkasluettelo

Ehdokasesittely kuntavaalit 2021

Pitkänen TuomoPitkanen_Tuomo.jpg

myyntipäällikkö, 32

 

1. Kerro vahvuuksistasi; mitä osaamista tuot valtuustotyöskentelyyn?

Alkuperäisenä muhoslaisena ja lypsykarjatilalla lapsuuteni viettäneenä olen päässyt läheltä näkemään maatilan arkea. Aina sivukylällä asuneena tunnistan sivukylien haasteet ja tarpeet. Osaan punnita asioita monelta kantilta. Yhteistyökykyisenä henkilönä uskon tuovani yli puoluerajojen tapahtuvaa yhteistyötä kuntapolitiikkaan.

 

2. Mitkä ovat tärkeimpiä asioita, joihin haluat vaikuttaa?

Haluan vaikuttaa, että Muhoksella säilyy hyvät ja monipuoliset palvelut kaikenikäisille kuntalaisille. Toimivat ja terveet oppimisympäristöt tulee turvata lapsillemme kouluissa. Kyläkoulut tulee nähdä asukkaita houkuttelevana tekijänä ja lisätä kaavoitusta niille alueille, joissa on toimivat oppimisympäristöt. Kaavoituspolitiikka on myös tärkeässä roolissa kunnan vetovoimaisuutta ajateltaessa. Monipuolisella tonttitarjonnalla pystymme lisäämään kunnan houkuttelevuutta.

 

3. Millaisena näet kotikuntasi vuonna 2030?

Näen, että Muhos on vielä kymmenenkin vuoden päästä lapsiperhe, sekä yrittäjäystävällinen kunta, jossa on hyvä elää ja yrittää. Näen Muhoksen itsenäisenä kuntana, jossa on hyvät ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Kattavan kouluverkon ja uusien asukkaiden ansiosta kunnan elinvoimaisuus kukoistaa. Oulujoen virkistyskäyttöä on pystytty lisäämään ja kasvaneen kotimaanmatkailun ansiosta, myös Muhokselle on matkailijat löytäneet. Yhteistyökykyiset ja yhteen hiileen puhaltavat kuntapäättäjät mahdollistavat kunnan päätöksenteon toimivuuden ja hyvät tulevaisuuden näkymät. Muhoksella asuu onnellisia ja hyvinvoivia asukkaita.