ehdokkasluettelo

Ehdokasesittely kuntavaalit 2021

Alanen KatjaKatja_Alanen.jpg

Myyntineuvottelija, 40

 

1. Kerro vahvuuksistasi; mitä osaamista tuot valtuustotyöskentelyyn?

Haluan olla omalta osaltani tuomassa valtuustotyöskentelyyn positiivista ilmapiiriä, sekä eheyttävää ja rakentavaa keskustelukulttuuria yli puoluerajojen. Vahvuutenani näen vuosien kokemuksen yhdistys- ja järjestötyöstä.

2. Mitkä ovat tärkeimpiä asioita, joihin haluat vaikuttaa?

Päätöksentekoon haluan tuoda tavallisen muhoslaisen perheen ja äidin äänen vaikuttamalla palvelujen kehittämiseen niin, että Muhos olisi jatkossa yhä enemmän lapsi-ja perhe myönteinen kunta.

Yrittäjille, tälle rohkealle ammattikunnalle, pitää mahdollistaa hyvät edellytykset harjoittaa yritystoimintaa ja perustaa uusia yrityksiä.

Ikäihmiset, he jotka ovat omalla työllään hyvin pitkälle mahdollistaneet meille tämän päivän hyvinvoinnin ansaitsevat parhaan mahdollisen hoivan ja huolenpidon.

3. Millaisena näet kotikuntasi vuonna 2030?

Näen Muhoksen elinvoimaisena, itsenäisenä kuntana jossa on onnistuttu pitkäjänteisellä työllä luomaan hyvät edellytykset asua, elää ja yrittää. Olemme onnistuneet kehittämään yhteistyötä kunnan ja eri yhdistysten ja järjestöjen välillä mikä rikastuttaa kuntalaisten elämää laajalla sektorilla. Muhos nähdään hyvinvoivana, nuorekkaana, positiivisen yhdessä tekemisen hengen omaavana ja luonnoltaan rikkaana Oulujokilaakson kuntana joka katsoo luottavaisena uuteen vuosikymmeneen.