ehdokkasluettelo

Ehdokasesittely kuntavaalit 2021

Tihinen SirkkaTihinen_Sirkka.jpg

Valtuuston jäsen, Teknisen lautakunnan jäsen, vara-pj., Kunnanhallituksen varajäsen
Oulun seudun ympäristötoimi -liikelaitoksen johtokunnan varajäsen
Mäntyranta-Honkalan kyläyhdistys ry:n johtokunnan pj.


Lähihoitaja, lastenhoitaja, 59

1. Kerro vahvuuksistasi; mitä osaamista tuot valtuustotyöskentelyyn?

Yhteistyökykyä ja kokemusta löytyy kunnallisista luottamustehtävistä kolmen valtuustokauden ajalta. Tunnen synnyinkuntani Muhoksen, maatalousyrittäjän arjen, sekä lapsiperheiden tarpeet. Olen tunnollinen ja utelias oppimaan uutta, sekä verkostoitunut luottamustehtävien ja harrastusten myötä. Kunnan asioiden hoitaminen vaatii jatkossakin pitkäjänteisyyttä ja työhön sitoutumista.

 

2. Mitkä ovat tärkeimpiä asioita, joihin haluat vaikuttaa?

Turvataan monipuoliset terveyskeskuspalvelut kaikenikäisille kuntalaisille. Kunnan palveluverkkoa ei tulisi karsia liian herkästi, jotta asukastyytyväisyys säilyy ja veronmaksajat pysyvät. Elinvoimaiset sivukylät ovat vetovoimatekijöitä, kunhan teiden kunnosta huolehditaan ja hyvinvointipalveluita löytyy. Valtatie 22:n pyörätie alikulkuineen, myös Muhoksen itäpuolelle valmiiksi. Geopark- kuntayhteistyön ja luontokohteiden kunnosta huolehtiminen, sekä työllistymistä tukevat palvelut ovat tärkeitä, myös kunnan taloudelle.

 

3. Millaisena näet kotikuntasi vuonna 2030?

Muhoksella luonto ja maaseutu ovat lähellä ja ne ovatkin vetovoimatekijöitä. Monipuoliset ja inhimilliset lähipalvelut, niin lapsiperheille kuin ikäihmisille, tuovat pitovoimaa. Muhos on Oulujokilaakson vetovoimaisin kunta, jonne on turvallista rakentaa ja asukasmääräkin tulee kasvamaan.